Киянин замкнув у квартирі консультантку, яка хотіла продати йому вікна

18-річну киянку закрили та не випускали годинами із квартири у будинку на вулиці Бучми

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Києва.

Поліцейські приїхали на виклик та на місці події опитали двох хлопців. Вони розповіли, що в квартирі проти волі утримується їхня знайома.

Правоохоронці вирушили на вказану адресу, де після неодноразових звернень та закликів, їм відчинив двері 51-річний власник квартири, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. В одній з кімнат поліцейські знайшли дівчину без видимих тілесних ушкоджень, яка звернулася із офіційною заявою про незаконне утримання у квартирі всупереч її волі.

Як з’ясувалося, киянка у якості консультанта фірми зі встановлення металопластикових вікон разом із колегами ходила по різних квартирах та пропонувала послуги. Завітавши у помешкання на вулиці Бучми, дівчина почала консультувати господаря, який нібито зацікавився пропозицією монтажу балкону. Та коли після оформлення документів консультант зібралася йти, то побачила зачинені двері і зателефонувала до поліції.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують обставини та деталі події.