Нардеп пояснив, чому не варто очікувати перемоги "Опоблоку" на виборах

У разі проведення в Україні дострокових парламентських виборів у 2017 році ще зарано стверджувати, що в результаті переможуть нардепи від "Опозиційного блоку" та "Батьківщини"

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив народний депутат ВО "Свобода", голова підкомітету з питань правового забезпечення та контролю за діяльністю спеціальних органів у сфері запобігання і протидії корупції Олег Осуховський. 

Він разом з ведучими обговорював можливість дострокових виборів до українського парламенту, які деякі представники влади прогнозують на весну або осінь 2017 року. Адже зараз, судячи з результатів опитувань серед громадян, до Ради може увійти більшість депутатів з "Батьківщини", або "Опозиційного блоку".

"Рейтинги виборів навіть не співпадають у Сполучених Штатах. Були різні опитування і Клінтон завжди на 5-6% випереджала Трампа. Втім, в кінцевому результаті, переміг Трамп. Ми не можемо зараз говорити, хто насправді прийде, і чи буде мати більшість "Батьківщина",  чи "Опоблок", - наголосив Осуховський.

За його словами, ниніщня влада повинна зважуватися на більш рішучі кроки щодо реформування держави, інакше таку владу дійсно доведеться змінювати передчасно.