Янукович 54 рази дзвонив Медведчуку під час Майдану

Екс-президент Віктор Янукович протягом подій на Євромайдані у період з грудня 2013 року по лютий 2014 року 54 рази дзвонив куму Володимира Путіна Віктору Медведчуку

Про це під час відеодопиту Януковича заявив прокурор, повідомляє Еспресо.TV.

Спочатку він запитав, які саме відносини колишній голова держави мав з Медедчуком, на що той відповів достатньо ухильно.

"Із Медведчуком у мене були обмежені стосунки. Ми зустрічались, якщо він бував на деяких заходах. Особистих стосунків у нас із ним не було. Як я пам’ятаю, були дуже і дуже обмежені стосунки. Ні в мене, ні в нього не було необхідності зустрічатися", - наголосив Янукович.

Тоді прокурор зазначив, що сторона обвинувачення отримала тимчасовий доступ до документів, які містять відомості, що становлять таємницю телефонних розмов.

"Встановлено численні контакти з мобільних телефонів Медведчука, підключених до російських операторів, із начальником служби Вашої охорони Кобзарем. Встановлено щонайменше 54 телефонні контакти між вами та Медведчуком у період грудня 2013 – лютого 2014 року. Повідомте, ці контакти відбувались з приводу Революції Гідності чи з інших питань?", - звернувся прокурор до Януковича. 

На це Янукович відповів, що не пам'ятає,щоб у нього з кимось були такі чисельні контакти, адже у нього не було часу.

Все по темі: Допит Януковича