На Київщині злодій попросив води, після чого побив і пограбував жінку

У місті Бровари на Київщині затримано злочинця, який побив і пограбував жінку, яка згодилася дати йому води

Про це повідомляє Нацполіція Київської області.

Пригода трапилася близько 23 години, коли чоловік у складі банди злочинців постукав у вікно та попросили у господарки будинку дати відро води, щоб залити в радіатор автомобіля, який начебто вийшов з ладу.

Надана допомога обернулась небезпекою для життя жінки – невідомі жорстоко її побили, ввірвались у будинок, викрали золоті прикраси та телефон.

Після надходження повідомлення про грабіж на спецлінію поліції Київщини, всі групи реагування патрульної поліції Броварського відділу одразу були задіяні до розшуку зловмисників. Менш ніж за добу правоохоронці затримали одного з грабіжників – 19-річного місцевого жителя.

Потерпіла впізнала затриманого нападника, наразі з ним проводяться слідчі дії. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до інших злочинів та розшукують його спільника. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 8 років. Досудове розслідування триває.