У Раді закликали 28 країн заборонити в'їзд Охлобистіну

Народний депутат України Антон Геращенко відправить звернення послам 28 країн ЄС, США, Канади, Австралії, Японії, Ізраїлю з вимогою внести російського актора Івана Охлобистіна в список персон нон грата

Про це він повідомив у Facebook.

"Іван Охлобистін ще у вересні 2014 року внесений до списку російських діячів безкультур'я, яким заборонений в'їзд в Україну. Крім того, всі фільми і передачі за участю цього негідника заборонені до показу в Україні. Якщо Вам відомо про порушення українськими телеканалами цієї заборони - прошу повідомляти Нацраді з питань телебачення і радіомовлення або мені в приват", - написав Геращенко.

Він уточнив, що відправить сьогодні звернення до послів 28 країн ЄС, США, Канади, Австралії, Японії, Ізраїлю з вимогою внести актора Охлобистіна в список осіб, яким заборонений в'їзд до країн цивілізованого світу.

"Прошу користувачів Фейсбук, згодних з моєю позицією, відправити повідомлення на сайти посольств країн цивілізованого світу із закликом зробити цього морального виродка персоною нон грата всюди, крім його улюбленого "рускава міра". Поки така заборона є, за моїми даними, тільки в Естонії і Латвії", - наголосив Геращенко.