Еспресо віддав п'ятничний прайм Чернишову і Буткевичу

Телеканал Еспресо змінив сітку: праймовий час у п'ятницу віддали “Чернишов-Буткевич шоу”

Без Сергія Чернишова і Богдана Буткевича сьогодні важко уявити телеканал. Пара ведучих, яка вирізняється з-пожіж решти українських телевізійників, отримала п'ятничний прайм на Еспресо з 21:00 до 23:00. Яскраві, неординарні, динамічні й такі протилежні ведучі тепер щоп'ятниці будуть аналізувати несерйозно про серйозне головні події тижня разом з гостями студії.

“Чернишов-Буткевич шоу - це вечірня версія ЧБшоу. Взагалі-то його варто було б давати з червоним квадратиком у правому нижньому куті. Це суб'єктивний погляд двох ведучих на політику і політиків. Це іронія і сарказм із мікрофонами. Для нас немає авторитетів, а об'єктивність ми залишили у новинах”, - ділиться ведучий шоу Сергій Чернишов.

Неординарний погляд варто чекати й від прямолінійного Буткевича.

“Наше нове шоу — це спроба заперечити традиційний формат маніпулятивних  політичних ток-шоу. Замість цього — гумор та тільки правда. Ми не боїмося називати імена, прізвища та суми, для нас немає недоторканих. Люди мають  навчитися не сприймали політиків як недосяжних володарів життя. Ми хочемо ламати шаблони та говорити те, про що інші воліють мовчати”, - розповідає Богдан Буткевич.

Дивіться вже завтра, 2 грудня, на телеканалі Еспресо.