Лещенко відреагував на звинувачення НАЗК

Нардеп Сергій Лещенко 30 листопада перебував у НАЗК, де йому пробували вручити протокол про вчинення ним адміністративного правопорушення

Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

"Сьогодні зранку я прокинувся людиною, якій подарували 1,8 мільйона гривень. Відчуваю себе дуже щасливим, тільки от не можу пригадати, де ці гроші лежать. Бо вони існують лише в уяві співробітників НАЗК", - написав нардеп.

Він уточнив, що зранку, 30 листопада, на адресу Верховної Ради прийшло запрошення від НАЗК: прийти до них та дати пояснення.

"Однак замість "пояснень" на мене вже чекала налаштована відеокамера, і співробітник НАЗК повідомив, що буде знайомити мене з протоколом про адміністративне правопорушення. На що я відповів, що наполягаю на присутності свого адвоката - і це логічно, бо мене запрошували зовсім на інше. Набрав адвоката, він був у судовому засіданні", - уточнив Лещенко.

Нардеп додав, що повідомив співробітника НАЗК, що зв'яжеться з адвокатом та повідомить про час і дату.

"Але вже сьогодні о 9 ранку НАЗК, не чекаючи дзвінка від мене, оприлюднили брехливе оголошення. Невже "чемоданчик від Грановського" побував і тут? Жодних знижок я не отримував. Є оголошення, що ціна на квартиру була меншою, є інші покупці, які купили дешевше", - розповів Лещенко.