https://static.espreso.tv/uploads/article/2163874/imagesim578x383-zlo.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Одеська поліція спіймала злочинця, який у нічний час біля будинку на вул. Бреуса пошкодив 11 припаркованих авто, розбивши скло, та викрав речі власників" }

В Одесі спіймали п'яного злодія, який за ніч пограбував 11 авто

Одеська поліція спіймала злочинця, який у нічний час біля будинку на вул. Бреуса пошкодив 11 припаркованих авто, розбивши скло, та викрав речі власників

Про це повідомляють у Нацполіції.

До чергової частини поліції надійшло повідомлення від декількох одеситів про те, що біля автостоянки ходить з ліхтарем невідомий чоловік. Під час перевірки повідомлення на місці події працівники поліції виявили 11 пошкоджених автомобілів, у яких були вибиті вікна. З салонів транспортних засобів невідомий зловмисник викрав речі автовласників.

Злодієм виявився 25-річний одесит, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Також було встановлено, що підозрюваний вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру. Під час особистого огляду у чоловіка було виявлено та вилучено викрадені речі автовласників. 

Зловмисника затримано, відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.