Яценюк назвав топ-7 фейків, які розганяють проти нього

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк назвав сім головних фейкових тем, які використовуються у інформаційних диверсіях проти нього

Про це Яценюк написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Відновлю перелік лише для того, щоб був зрозумілий масштаб інформаційних диверсій. Перше. Ви пам’ятаєте - Арсеній Яценюк воював у Чечні. Повна маячня, яка не вимагає коментарів. Її російське телебачення успішно згодовувало своєму глядачеві для демонстрації "звірств київської Хунти", - написав екс-прем'єр.

Другий фейк — це так званий вкрадений мільярд Яценюка, про який заявив на всю країну гонщик Мочанов.

"Сумніваюся, чи є в Україні сім’я, яка не обговорила це у себе на кухнях. І байдуже, що потім Мочанов відмовився від свої слів, спростувавши цю брехню. Але про це вже мало хто чув, наша традиція така – звинувачувати голосно, а просити вибачення пошепки", - сказав Яценюк.

Третій фейк - це брехня відставленого Гордієнка про начебто вкрадені 7,5 мільярдів гривень. За словами Яценюка, це спланована від першого до останнього слова кампанія, звинувачення в якій стосуються уряду часів Януковича-Азарова.

"4. Убивство на дачі, автомат і гільзи – брехня! 5. Від’їзд у Аргентину, США та інші країни – брехня! 6. Заяви Саакашвілі про Яценюка і уряд – брехня! 7. Заяви Капліна, Добродомова, Берези – фігурантів з листування редактора «Інтера» Столярової – брехня", - додав лідер "Народного фронту".

За словами Яценюка, це далеко не увесь список брудних інформаційних спецоперацій проти нього особисто і проти його політичної команди.