З'явився тизер нового "Шерлока"

Вийшов тизер четвертого сезону серіалу "Шерлок"

ВВС представила 15-секундний ролик, в якому головні герої у виконанні Бенедикта Камбербетча і Мартіна Фрімена сидять у затопленій квартирі на Бейкер-стріт, повідомляє Deadline.

Як зазначає видання, це дещо нагадує постер до третього сезону "Божевільних".

Прем'єра четвертого "Шерлока" відбудеться на початку січня. Глядачам обіцяють "сміх, сльози, шок, сюрпризи і екстраординарні справи".

Оголошено назви нових серій "Шерлока". Перший епізод четвертого сезону називається The Six Thatchers, другий - The Lying Detective. Їхній офіційний переклад наразі невідомий.

Назви серій перегукуються з оповіданнями Артура Конан Дойла The Adventure of the Six Napoleons ("Шість Наполеонів") і The Adventure of the Dying Detective ("Шерлок Холмс при смерті").

Передбачається, що слово Thatchers може бути пов'язано з ім'ям екс-прем'єра Великої Британії Маргарет Тетчер. В оригінальному оповіданні йшлося про загадкові викрадання гіпсових бюстів Наполеона.

Що стосується другого оповідання, то в ньому Холмс прикидається помираючим від смертельної хвороби, щоб змусити Келвертона Сміта зізнатися у вбивстві племінника. У "Шерлока" роль Сміта дісталася Тобі Джонсу.