Парасюк назвав Януковича "троянським конем", якого потрібно остерігатися

Потрібно менше акцентувати увагу на тому, що говорить екс-президент Віктор Янукович під час допитів, адже усі його слова йдуть з Кремля

Таку думку висловив позафракційний народний депутат Володимир Парасюк у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком в ефірі Еспресо.TV.

"Янукович має пропасти зі сторінок нашої історії. Чим більше ми акцентуємо уваги на тому, що він говорить, тим більше ми його повертаємо. Зараз ніхто не вірить у те, що Янукович може повернутися і його судитимуть в Україні. Якщо Луценко хоче добитися справедливості і покарати винних у загибелі людей - він повинен покарати тих, хто є досі у нашій державі, тих, хто ходить поміж нас і займається пропагандою", - зазначив Парасюк.

Він також підкреслив, що у промовах Януковича немає його особистих слів, там чітко написаний план, який був розроблений у Кремлі і ми маємо це розуміти.

"І його місіонерство, добро яке він хоче проповідувати зараз в Україні має за собою негативні наслідки для нас, як для держави, яка вибрала проєвропейський спектр розвитку. Янукович зараз, як троянський кінь, і це потрібно розуміти", - наголосив Парасюк.