Охоронець Порошенка, якого звинувачував Онищенко, отримав квартиру в Києві, - ЗМІ

Державне управління справами (ДУСя) виділило начальнику президентської охорони Юрію Федорову квартиру в центрі Києва

Про це повідомляє видання "Наші Гроші" з посиланням на виписку з Реєстру прав на нерухоме майно. 

Зазначається, квартиру площею 117 кв. м. Федорову виділило Державне управління справами. Охоронець, його дружина Марина і син Артемій відразу приватизували житло. Відзначається, що ринкова ціна квартир в цьому будинку становить $250 тис. 

Федоров в дев'яності роки працював автослюсарем і командиром відділення військової частини 27309 Київської області. З 1995 по 2011 роки служив в управлінні Держслужби охорони. 

З червня 2014 року після обрання президентом Петра Порошенка став заступником начальника управління - начальником служби безпеки президента України Управління державної охорони України. Зараз має звання генерал-майора. 

Днями прізвище Федорова згадав нардеп Олександр Онищенко в ефірі одного з пропагандистських телеканалів. Онищенко, зокрема, розповідав про підкуп ряду політиків президентом Порошенком. 

"Гроші передав Порошенко в себе в Адміністрації президента, безпосередньо цим займався начальник його охорони Федоров. Йому тільки приносили звітність: скільки депутатів, голосування, після чого в кімнаті, де знаходиться начальник охорони, передавали ці сумки по ліфта", - розповів Онищенко.