У Раді хочуть створити ТСК з розслідування озвученої Онищенком корупції

Радикальна партія вимагає створення в парламенті Тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів політичної корупції, оприлюднених нардепом Олександром Онищенком, і причетності до них президента Петра Порошенка і Юлії Тимошенко

Про це повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

"Онищенко зізнався, що за дорученням президента Порошенка витратив 50 мільйонів доларів на підкуп 70 депутатів парламенту і ЗМІ. Корупціонер Онищенко також визнав, що Юлія Тимошенко була його союзницею", - йдеться у повідомленні.

Онищенко зазначив, що "раніше він (Онищенко. - Ред.) купив у неї (Тимошенко. - Ред.) за 5 мільйонів доларів посаду міністра екології, на яку за квотою "Батьківщини" був призначений його юрист Ігор Шевченко".

"Міністерство геології і Держгеонадра - ключові державні структури, від яких залежав корупційний бізнес Онищенка, з якого він і оплачував політичну корупцію. Радикальна партія вимагає створення в парламенті Тимчасової слідчої комісії по розслідуванню фактів політичної корупції, оприлюднених Онищенком, і причетності до них Порошенка і Тимошенко", - наголосив Ляшко.

Читайте також: Торби з $6 млн та змова для повалення Яценюка: Онищенко про корупцію в Україні