Перестрілка у Княжичах: сім'ї загиблих отримають 800 тис. грн компенсації

Родини правоохоронців, що загинули під час перестрілки у Княжичах, отримають грошову компенсацію у розмірі 800 тисяч гривень, а також квартири

Про це заявив заступник очільника МВС Сергій Яровий під час відеоселекторної наради за участі керівництва МВС та Національної поліції України, повідомляє прес-центр Нацполіції.

"Було ухвалене рішення: 800 тисяч гривень буде виплачено кожній сім'ї загиблого. І крім того, всі родини будуть забезпечені квартирами", - наголосив він.

Також під час наради представники правоохоронних органів вшанували пам’ять загиблих колег хвилиною мовчання.

Наразі МВС і поліція працюють над наданням допомоги сім’ям поліцейських, які трагічно загинули під час виконання професійних обов’язків, в організації похоронів.

Все по темі: Смертельна перестрілка поліції
  • Нагадаємо, 4 грудня у селі Княжичі на Київщині сталася перестрілка між правоохоронцями, в якій загинуло 5 людей.
  • Пізніше поліція повідомила, що 4 з 5 загиблих були розстріляні прямо у маркованому авто Державної служби охорони.
  • Співробітники карного розшуку та спецпідрозділ КОРД приїхали на затримання банди грабіжників. У цей час в сусідніх будинках спрацювала охоронна сигналізація. На місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських розвідників.
  • У той же час група захоплення, судячи з усього, вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили, і виїхала на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських розвідників.
  • Далі між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка, що тривала кілька секунд.