На футбол в Одесі стягнуть більше тисячі поліцейських

Безпеку громадян і публічний порядок під час матчу "Зоря" - "Манчестер Юнайтед" в Одесі забезпечуватимуть 1334 правоохоронця

Про це повідомляє Національна поліція України.

"За наявною інформацією місто планують відвідати близько 400 уболівальників футбольного клубу "Зоря" і 950 осіб, які підтримують "Манчестер Юнайтед". Крім того, очікується прибуття громадян з інших регіонів і країн ближнього зарубіжжя", - йдеться у повідомленні.

О 17.30 вболівальниками заплановано проведення ходи від пам'ятника Дюку де Рішельє до стадіону "Чорноморець" за маршрутом: Приморський бульвар (пам'ятник Дюку де Рішельє) - площа Думська - вул. Пушкінська - вул. Грецька - вул. Канатна - пров. Сабанський - парк ім. Т. Шевченка - стадіон "Чорноморець".

Також не виключена можливість проведення ходи іноземними вболівальниками за маршрутом: Соборна площа - вул. Дерибасівська - вул. Рішельєвська - вул. Грецька - вул. Канатна - пров. Сабанський - парк ім. Т. Шевченка - стадіон "Чорноморець".

О 20.00 на стадіоні "Чорноморець" розпочнеться футбольний матч. Безпеку громадян і публічний порядок забезпечуватимуть 1334 правоохоронця.

Крім цього, поліцією посилено патрулювання на основних транспортних магістралях, в аеропорту, на залізничному та автобусному вокзалах. Особлива увага приділяється поліцією місцям проведення дозвілля іноземних гостей міста, а також здійсненню супроводу пересування уболівальників.

Працівники поліції звертаються до громадян із проханням не порушувати правопорядок, проявляти толерантність і дотримуватися норм чинного законодавства. Всі порушники громадського порядку, які вчиняють неправомірні дії, будуть притягнуті до відповідальності.