Пес прийшов попрощатися із господарем, який помирав

У Каліфорнії собака на ім'я Моллі прийшла попрощатися із власником, який вмирав

Про це повідомляє The lad bible.

Молодий житель Каліфорнії Райан Джессен минулого місяця скаржився на мігрень, однак після госпіталізації лікарі виявили, що у нього стався крововилив у мозок. Хвороба виявилася несумісна з життям. Близькі молодої людини зібралися, щоб сказати прощальні слова, лікарі також дозволили привести улюбленого вихованця Джессена - собаку породи боксер Моллі.

"Персонал лікарні дозволив нам зробити саму милу річ на світі - привести собаку мого брата, так що Моллі буде знати, чому її господар не повернувся додому",- написала сестра Райана Мішель Джессен на своїй сторінці в Facebook. Дівчина розповіла, що її брат і Моллі були дуже близькими.

Коли Моллі побачила знерухомленого Райана, вона стиснула хвіст і вуха, що показало, як вона засмучена. На кадрах видно, як собака відчайдушно нюхає господаря, намагаючись зрозуміти, чому він ніяк не реагує на неї. Після смерті, органи Райана були передані в донорські служби. Мати Райана, Лорі, написала: "Не турбуйся про собаку! Ми подбаємо про неї!!! Вона частина нашої сім'ї. Але Моллі все одно дуже не вистачає свого "татуся".