"Нічого не бачив і не крав": Азаров прокоментував свої "скарби"

Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров прокоментував ситуацію щодо знайдених правоохоронцями речей у його таємній квартирі в Києві

Про це колишній очільник уряду написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що ця новина є черговою провокацією з боку правоохоронних органів, які намагаються "відволікти увагу від трагедії у Княжичах та корупції Порошенка".

"Я не вважаю себе винним і не збираюся ні перед ким виправдовуватися. Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним в скоєнні будь-яких злочинів. На підставі якого права і закону з квартири, яка мені не належить, вилучаються речі можливо мої, а, можливо, не мої?", - наголосив Азаров.

При цьому він додав, що у нього немає жодної причини, за якої він став би відмовлятися від особистих речей, тому готовий піти через це до суду. Втім, після того, як він я переглянув світлини з квартири, він не може підтвердити або спростувати приналежність цих речей.

"Наприклад, "Портрет дівчини", що приписується В. Тропініну, про який з "помпою" повідомив у фейсбуці Аваков, я бачив перший раз у своєму житті і його ніколи у мене не було. Я дійсно збирав книги і у мене в будинку, в якому бували сотні людей, була велика бібліотека з приблизно 5 тис. томів..., але для того, щоб сказати мої вони чи ні, я повинен побачити назви книг, а показані були тільки обкладинки", - додав Азаров.