На Донбасі за добу поранено 3 бійців

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, троє бійців зазнали поранень

Про це сьогодні на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.

На Луганському напрямку найгарячішою точкою вчорашнього дня було село Кримське. Впродовж доби в цьому населеному пункті та його околицях було зафіксовано шість ворожих обстрілів, під час яких бойовики випустили по українських позиціях 60 мінометних мін і відкривали вогонь з бронетехніки.

Усього за добу на цьому напрямку зафіксовано дев'ять ворожих обстрілів, вісім з них - з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку обстановка залишається аналогічною попереднім дням. Селище Луганське, західні околиці Горлівки, Авдіївка - це гарячі точки, на яких бойовики вчора активізувалися перед самим заходом сонця та припинили обстріли близько 11 вечора. Найгарячіше було в авдіївській промзоні.

Усього минулої доби за Донецькому напрямку зафіксовано сім ворожих обстрілів, більшість з яких саме з важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку вчора відбулося вдвічі більше обстрілів, ніж на двох інших напрямках, а саме 35. Більше половини з них на південній частині напрямку вздовж лінії фронту Павлопіль - Талаківка - Водяне - Широкине.