Прокурор Куценко стверджує, що прес-секретар Луценка бреше про його звільнення

Речник генерального прокурора Лариса Сарган поширює неправдиву інформацію про те, що Генпрокуратура хоче вивести поза штат прокурора Владислава Куценка

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив прокурор Генеральної прокуратури Владислав Куценко.

"Пані Сарган стала дезінформувати суспільство про те, що начебто мене звільняють. У мене на руках бумага, я сьогодні викладу її у Facebook, що буквально декілька днів назад мені запропонували перейти на посаду заступника департаменту, начальника управління з роботи з СБУ, прикордонниками, замначальника управління Нацполіцією", - наголосив він.   

Куценко пояснив, що наразі у Генпрокуратурі відбувається реструктурізація, під час якої працівників виводять поза штат і пропонують інші посади.

"І сьогодні чомусь пані Сарган, після того, як я написав на Гонтареву та Бриля, що мене планують вивести поза штат. Це їхня справа. Я це буду доводити до кінця. Я, як прокурор сьогодні штатний, давав присягу народу України, я нікому не дозволю покривати Гонтареву та Бриля", - зазначив Куценко.

Він додав, що поданий ним матеріал є достатньо цікавим, втім наразі його подробиці прокурор розголошувати не буде.

"Я є прокурор, рапорт повинен бути зареєстрований протягом 24 годин в ЄРДР. Якщо вони цього не зроблять, я передам ці документи і в міжнародні організації, і в комітети парламенту", - підсумував Куценко.