У СБУ розповіли, про що Савченко говорила з бойовиками

Народний депутат Надія Савченко під час зустрічі з ватажками бойовиків "ДНР/ЛНР" обговорювала не лише питання заручників

Про це під час брифінгу заявив керівник Центру зі звільнення полонених при СБУ Юрій Кочанов, повідомляє Еспресо.TV.

Він зазначив, що Служба безпеки насправді не знала, що у Мінську ведуться "кулуарні ігри". За його словами, під час зустрічі Савченко і бойовиків обговорювали не лише звільнення заручників.

"Я знаю, що обговорювалися кулуарно питання не тільки заручників, а також питання амністії та зняття економічних санкцій", - наголосив Кочанов.

Тим часом віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Ірина Геращенко також прокоментувала перемовини Савченко з окупантами.

"Хочемо звернутися до політичної партії "Батьківщина" з проханням також взяти відповідальність на себе за все, що відбувається. Тому що коли звільняли перший номер "Батьківщини" (Савченко, - ред), я хочу нагадати, що вся країна намагалась допомогти людині", - наголосила вона.

За словами Геращенко, "Батьківщина" має зустрітися з родинами заручників і заспокоїти їх, взяти відповідальність за те, що родини накручують себе.