Націоналізація "ПриватБанку": Як далі працюватиме банк

Після націоналізації "Приватбанку" всі кошти на поточних і депозитних рахунках всіх фізичних та юридичних осіб будуть збережені, а банк буде працювати в стандартному режимі

Про це у своєму Facebook написав IT директор "ПриватБанку" Дмитро Дубілет. Таку ж інформацію оприлюднив Перший заступник Голови Правління "ПриватБанку" Олег Гороховський.

"Переживати не потрібно. Всі кошти на поточних і депозитних рахунках всіх фізичних та юридичних осіб будуть збережені. Це гарантує держава", - написав Дубілет.

Все по темі: Націоналізація "ПриватБанку"

За його словами клієнти або співробітники не відчують особливу різницю в роботі банку.

"У нас все працює, як годинник. У головному офісі та у відділеннях залишаються ті ж професіонали. У банку створена унікальна корпоративна культура. Все це нікуди не дінеться з нашим відходом", - зазначив він.

Як написав Олександр Дубілет, формально, перехідний період, протягом якого вони будуть вводити в курс справи нову команду, буде тривати кілька місяців.

В свою чергу Олег Гороховський зазначив, що з грошима клієнтів "ПриватБанку" нічого не станеться.

"Відповім на найважливіше питання, яке хвилює наших клієнтів: з вашими грошима на поточних, депозитних, карткових рахунках, фізичних і юридичних осіб, з вкладеннями в "Сервіс вигідних вкладень" нічого не станеться. Це було ключовою умовою переговорів про зміну власності", - написав він.

"Карета чи не перетвориться на гарбуз з боєм курантів. Це не кіт в мішку. Банк сьогодні - це унікальна роздрібна машина з неймовірним потенціалом, яка працює, як годинник і може з дуже низькими витратами обробляти маленькі операції, мільйони операцій. Наш головний актив - наші співробітники в відділеннях і в головному банку залишаються. Багато з них справжні професіонали, за яких мені не соромно і я пишаюся, що працював з ними", - додав він.