Рада планує затвердити держбюджет 22 грудня

У четвер, 22 грудня, у Верховній Раді України заплановано розгляд у другому читанні законопроекту про державний бюджет на 2017 рік

Про це йдеться у проекті розкладу засідань парламенту на 20-23 грудня.

У вівторок, 20 грудня, серед іншого, депутати планують розглянути низку законопроектів, що пов’язані із затвердженням держбюджету.

Зокрема, це питання щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році. Також цього дня розглядатиметься низка проектів закону стосовно транспортної галузі.

У середу, 21 грудня, крім ратифікації міжнародних угод, розглядатиметься законопроект, який стосується відшкодування збитків за зруйноване житло під час проведення антитерористичної операції.

У четвер, 22 грудня, у другому читанні передбачається розгляд президентського законопроекту про Вищу раду правосуддя, а також ще ряд проектів законів, пов’язаних із затвердженням держбюджету, зокрема щодо покращення інвестиційного клімату в Україні.

Законопроект про Держбюджет цього дня передбачається розглянути о 16:00. У п’ятницю, 23 грудня, після Години запитань до уряду планується до розгляду лише два законопроекти, що стосуються деяких змін до Регламенту Верховної Ради.