У грудні поліція "накрила" 138 ігрових закладів

З 5 грудня оперативники Департаменту захисту економіки вилучили понад 3,3 тисячі грального обладнання вартістю 11 млн грн, а також 1,6 млн грн, одержаних від незаконної діяльності

Про це повідомляють у Нацполіції.

З 5 грудня на території держави тривають профілактичні відпрацювання з протидії гральному бізнесу.

Зокрема,  в Одесі співробітники Управління захисту економіки припинили діяльність покерного клубу. В день появи поліцейських призовий фонд турніру становив $10 тис. Щоб гравці не мали змогу подавати один одному сигнали під час гри, вони знімали одяг, залишаючись, так би мовити, в одних штанях. Під час обшуку вилучено 22,5 тис. грн та $500.

На Чернігівщині працівники УЗЕ та слідчого управління поліції викрили покерний клуб та заклади, що маскувались під операторів лотерей та інтернет-клубів. Покерний клуб знаходився у кафе Чернігова за зачиненими дверима.

А в одному підпільному закладі, з вивіскою інтернет-клуб, не було вільних місць. За кілька годин відпрацювань оперативники УЗЕ та слідчі припинили діяльність 5 таких закладів, вилучили 72 комп’ютерних системних блоків, покерні столи та 56 тис. грн.

У Львові співробітники територіального підрозділу з двох закладів вилучили 37 комп’ютерів з інстальованим програмним забезпеченням та 73 тис. грн.

Загалом складено 56 адміністративних протоколів.