Біля обмінника у Києві підстрелили чоловіка

У Дніпровському районі Києва на вул. Малишка сталася стрілянина біля пункту обміну валют

Про це повідомляють у Нацполіції.

На місці події до правоохоронців звернувся 44-річний місцевий мешканець, який пояснив: близько 17:50 до нього зателефонувала дружина, яка працює касиром у пункті обміну валют, і попросила терміново прийти. У неї виник конфлікт із клієнтами, яких не влаштував курс обміну.

За його показами, коли він приїхав, в обміннику знаходилися двоє незнайомців, які лаялися і кидалися битися до жінки. Чоловік зробив зауваження, тож один із відвідувачів одразу накинувся на нього і почав бити ногами і руками. Тоді киянин вибіг на вулицю, дістав із сумки зареєстрований пристрій для відстрілу гумовими кулями і повідомив переслідувачу, що буде стріляти.

Молодший із незнайомців (син) забрав старшого (батька), аби закінчити суперечку мирно. Чоловіки пішли, але за кілька хвилин батько повернувся. Знову виникла бійка, під час якої його опонент застосував травматичну зброю.

Згодом до поліції надійшло повідомлення лікарів про потерпілого із вогнепальним пораненням передпліччя та стегон. У медичному закладі, куди прибули правоохоронці, до них звернувся 20-річний студент, який пояснив: був поранений біля обмінника, коли спробував владнати конфлікт батька з невідомим.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції за заявами двох сторін розпочаті 2 кримінальні провадження попередніми кваліфікаціями ст. 125 (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.