Бойовики двічі невдало атакували позиції ЗСУ на Світлодарській дузі

На Світлодарській дузі сепаратисти після артилерійського та мінометного обстрілу здійснили дві спроби атаки, були зупинені та відійшли

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомляє прес-центр сил АТО.

Російсько-окупаційні війська зосередили майже весь вогонь на Донецькому напрямку.

"Близько 08.30 російсько-окупаційні війська розпочали артилерійський та мінометний обстріл позицій наших військ на Світлодарській дузі і під його прикриттям здійснили спробу атаки. Вогнем у відповідь вони були зупинені та відійшли", - інформують у прес-центрі.

О 10.00 бойовики відновили обстріл зі 122-міліметрових артилерійських систем і 120-міліметрових мінометів і знову спробували атакувати наші позиції. Після відкриття вогню у відповідь противник відступив і повторних спроб атак не здійснював.

"З артилерії калібру 122 міліметри окупанти обстрілювали наші позиції в районі Луганського. Зі 120-міліметрових мінометів - Луганське. З 82 міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів – Авдіївку, Новгородське, Верхньоторецьке і знову ж Луганське. Протягом дня противник двічі обстріляв Миронівку з великокаліберної 152-мм артилерії", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку зі 120-ти та 82-міліметрових мінометів противник обстріляв Красногорівку, Старогнатівку та Водяне. На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та 82-міліметрових мінометів ворог вів вогонь по Кримському. Загалом станом на 18.00 зафіксовано 15 обстрілів.