Москаль вимагає звільнення голів митниці Закарпаття через контрабанду

Державна фіскальна служба повинна відсторонити керівництво Закарпатської митниці, яке допустило контрабанду сигарет до Словаччини

Про це на своєму офіційному сайті написав очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. 

Він зазначив, що ДФС залишила без належної уваги факт контрабанди великої партії сигарет через українсько-словацький кордон.

За його словами, минулого тижня словацькі митники виявили 1020 блоків сигарет "Jin Ling" в залізничному вагоні, який перевозив сіль із України через залізничний пункт пропуску "Чоп – Чієрна над Тисою". Цигарки, вартість яких становить близько 30 тисяч євро, були сховані під сіллю, а українські митники цей вагон пропустили безперешкодно.

"Цілком очевидно, що сигарети пропустили чопські митники. Словацькі колеги контрабанду виявили, однак жодного реагування на цей факт із боку керівництва ДФС і персонально її голови Романа Насірова досі немає. При тому, що в жовтні цього року начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова відсторонили з посади за набагато менше порушення. Чекаю такої ж принципової позиції з боку Державної фіскальної служби і в цьому конкретному випадку", - наголосив Москаль.