Мати зірки "Зоряних воєн" розказала про стан дочки після інфаркту

Американська актриса Кері Фішер, яка стала відомою завдяки ролі принцеси Леї у кіносазі "Зоряні війни", знаходиться в стабільному стані після перенесеного інфаркту

Про це розповіла журналістам її мати Деббі Рейнолдс, повідомляє ВВС.

"Стан Керрі стабільний, якщо щось зміниться - ми про це повідомимо", - написала Рейнолдс у своєму Twitter. Вона також подякувала друзям і шанувальникам дочки за слова підтримки.

Наразі 60-річна Фішер знаходиться у відділенні інтенсивної терапії лос-анджелеської лікарні, куди її доправили після серцевого нападу, що стався у неї на борту літака незадовго до його посадки в Лос-Анджелесі.

Американські ЗМІ стверджували, що Фішер перенесла інфаркт в той момент, коли літак вже заходив на посадку. Першу допомогу їй надав лікар, який летів у тому ж літаку, при цьому вже після посадки її реанімували ще 15 хвилин.

У результаті лікарі зуміли домогтися відновлення пульсу, після чого актрису доставили в лікарню. Її стан оцінювався як критичний.

У 1970-х і 1980-х роках Фішер знялася в трьох епізодах "Зоряних воєн". У 2015 році Фішер повернулася в акторський склад саги в черговому фільмі "Зоряні війни: Пробудження сили".

Крім того, вона зіграла ще в кількох відомих фільмах, в тому числі в "Братах Блюз" і "Коли Ларрі зустрів Саллі".
Також в 1980-х вона випустила книжку "Листівки з обриву", яка стала бестселером. Книжка ґрунтується на власному досвіді Фішер із боротьби з наркозалежністю. 

Фішер летіла у Лос-Анджелес із Лондона в рамках рекламного туру її нової книги "Біограф принцеси".