ПриватБанк розповів, кого призначив до нового правління

Керівництво ПриватБанку представило новий склад правління відомства

Про це заявив голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак, повідомляє прес-центр банку.

Він зазначив, що до нового складу правління та керівництва увійшла половина діючих менеджерів банку, які разом з провідними фахівцями ринку зможуть забезпечити стабільну роботу відомства.

Таким чином першим заступником голови правління було призначено Олега Сергєєва, який раніше керував Західним регіональним управлінням ПриватБанку та працював у керівництві інших українських банків. Він буде відповідати за розвиток системи обслуговування корпоративних клієнтів, малого бізнесу, розширення програми мікрокредитування підприємців "КУБ" і співпрацю із торгівельними мережами.

Тим часом Олександр Дубровін очолить систему керування ризиками банку, а керівником роздрібного бізнесу ПриватБанку став Олексій Шабан. Останній працює в банку понад 20 років та протягом останніх років очолював напрямок обслуговування індивідуальних ВІП-клієнтів.

Сергій Харитич, який працював у лабораторії інновацій ПриватБанку з моменту її створення, став членом правління банку, а також керівником "Центру електронного бізнесу" та напрямку з роботи із Big Data.

Зазначається, що членом правління банку призначено Олексія Бережного, адже він має великий досвід керівництва відповідними підрозділами. Він буде відповідати за розвиток служби безпеки ПриватБанку, юридичний напрямок та службу фінансового моніторингу. Заступник голови правління Олександр Дрелінг буде відповідальним за розвиток Back-office, інформаційних технологій та ПриватМаркету.

"Керівником казначейства ПриватБанку та куратором інвестиційного бізнесу в новому правлінні банку буде заступник голови Галина Пахачук. Головним бухгалтером банку призначено Валентину Ярмоленко, напрямком «Аудит» ПриватБанку керуватиме В’ячеслав Ветлужських, головним HR-менеджером ПриватБанку залишається невтомна Ольга Хлиніна, без змін залишається й керівний склад напрямку «Маркетинг і менеджмент» банку, яким керує Микола Щербина", - підсумували у прес-центрі.

Все по темі: Націоналізація ПриватБанку