Стало відомо, коли пенсіонерам віддадуть пенсії за січень

28 грудня отримають соцвиплату ті пенсіонери, у яких дата виплати на пошті припадає на 7 і 8 січня, а 29 грудня - ті, які мали би отримати пенсію 9 чи 10 січня

Про це повідомила заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Києві Світлана Глущенко, передає Еспресо.TV.

"28 грудня зможуть отримати пенсію ті пенсіонери, у яких дата виплати в січні припадає на 7 та 8 січня. 29 грудня зможуть отримати пенсію ті пенсіонери, у яких дата виплати припадає на 9 чи 10 січня", - повідомила Глущенко.

За її словами, якщо пенсіонери не зможуть отримати свої соцвиплати на пошті наприкінці грудня, то вони будуть доступні лише після 5 січня.

Вона також уточнила, що якщо пенсіонери отримують виплати через банківські установи і дати виплат припадають на 16 грудня-25 січня та якщо пенсіонери отримують соцвиплати через пошту і дати виплат припадають на 11-25 січня, то вони зможуть отримати пенсію у звичайному режимі.

Щодо уточнення дат виплат пенсій пенсіонери можуть звертатися в територіальні органи Пенсійного фонду за місцем свого проживання або за телефонами "гарячих ліній".