Напад на Пашинського: нардеп виклав хронологію подій

Напад на депутата Сергія Пашинського, в результаті якого нардеп застосував зброю, розглядатимуть у суді

Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook.

"Хотів би додати ясності в деякі моменти, які викликали великий резонанс, додатково до вже даної мною інформації.

1. Так, я був без охорони. Незаплановано з дружиною вирішили поїхати в кінотеатр "Батерфляй Кантрі". Оскільки це була субота, перед Новим Роком, я відпустив водія та охорону. Дружина була сама за кермом. 

2. Після закінчення сеансу, приблизно о 17:15 ми в’їхали з траси Київ – Одеса в поворот на своє село Хлепча.

3. Їхали з ближнім світлом. Дружина змушена була різко загальмувати перед великим автомобілем, без ввімкнених габаритів, на темній ділянці дороги.Було вже зовсім темно і наша реакція зрозуміла. 

4. Зброя, яку я з собою мав - дозволена і зареєстрована, з правом носіння та застосування у випадках, передбачених законом. 

5. Я застосував цю зброю лише після удару скляною пляшкою по голові, чому є підтвердження від незалежних свідків. Покази свідків та догляд місця подій підтверджують, що я зробив попереджувальний постріл вгору, а другий, вже після удару мене пляшкою, здійснив у ногу нападнику. Пістолет зараз вилучено на відповідну експертизу.

6. Мене належним чином оглянули лікарі, надали першу медичну допомогу. Я наполіг на проведенні тесту на алкоголь, який встановив, що я НЕ ВЖИВАВ алкогольні напої.

7. Ця справа однозначно буде в суді. Закликаю всіх "аналітиків" та "юристів" не робити поспішних висновків, та не давати оцінок до суду та результатів розслідування", - написав нардеп.