В Одеській області у сніжному полоні опинились більше 100 автівок

В Одеській області станом на ранок суботи, 7 січня, внаслідок сильної хуртовини та снігових заметів опинилися заблокованими близько 115 автомобілів

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, у  Татарбунарському районі за межами с. Спаське у заторах стоять біля 20 автомобілів, в Ізмаїльському районі за межами с. Кирнички - біля 30 автомобілів, у Білгород-Дністровському районі за межами с. Розкішне - 30 автомобілів, у Кілійському районі між с. Шевченкове та с. Мирне -  десять автомобілів, між с. Шевченкове та с. Червоний Яр - п’ять автомобілів і у Роздільнянському районі між с. Єреміївка та м. Роздільна - 20 автомобілів.

"Силами підрозділів ДСНС та служби автомобільних доріг затор транспортних засобів в Татарбунарському, Білгород-Дністровському районах та Кілійському районі, між с. Шевченкове та с. Мирне, ліквідовано. Всього зі снігових заметів вилучено 184 автомобіля, у тому числі автомобіль швидкої медичної допомоги, який прямував на виклик, врятовано 554 людини, з них 80 дітей", - заявили у ДСНС.

Наслідки непогоди в Одеській області ліквідовують 764 осіб особового складу підрозділів ДСНС,  Національної поліції, Національної гвардії, Укравтодору  та комунальних служб, залучено 475 одиниць техніки.

У Одесаобленерго повідомили, що на території області знеструмлено 28 населених пунктів в Болградському,  Ізмаїльському,  Кілійському,  Ренійському, Саратському,  Татарбунарському,  Ширяївському, Білгород-Дністровському, Біляївському, Лиманському районах.