П'яний водій, який втікав з ДТП у Харкові, вбив брата поета Полежаки

У результаті резонансного ДТП у Харкові наприкінці грудня загинув брат відомого українського поета Артема Полежаки і його 8-місячна племінниця

Про це повідомив поет Артем Полежака на сторінці у Facebook.

За його даними, трагедію, яка трапилася 27 грудня на Салтівському шосе у Харкові, спричинив водій 1980 року народження, що перебував у нетверезому стані.

"Сталося це 27 грудня, в м.Харкові на Салтівському шосе, коли назустріч їхньому "ВАЗ-2102" вилетів джип Toyota Prado, за кермом якого знаходився Мороз Павло Ігоревич 1980 р.н. в нетверезому стані. Як з’ясувалося, п’яний водій перед цим зчинив вже два ДТП і тікав з місця попереднього злочину. Наразі Павло Мороз утримується під вартою без права внесення застави", - написав Полежака.

Він уточнив, що одразу після того, як він сповістив про смерть брата на Facebook, його сторінку з невідомих причин було заблоковано.

"Не варто піднімати паніки, доки ведеться слідство. Я звичайна людина і мої батьки – прості люди, але я хочу, щоб вбивцю було покарано так, як він на це заслуговує по закону", - написав Полежака.

В свою чергу, відомий український письменник Сергій Жадан наголосив, що "дуже важливо, щоб ця справа набула розголосу, а розслідування велося законно й прозоро".