Cин Януковича інвестує у будівництво в Чорногорії разом із моделлю Playboy, - ЗМІ

Західнобалканські таблоїди повідомляють, що Олександр Янукович вирішив вкласти 13 млн євро у нерухомість у Чорногорії, а спонукала його до цього 31-річна сербська модель і зірка Playboy Сорая Вучеліч

Про це пише сербський Informer, інформацію опублікували також інші таблоїди регіону.

Видання інформує, що старший син президента-втікача Віктора Януковича має намір будувати в Чорногорії квартири та бізнес-об'єкти, а Вучеліч буде посередником у продажу.

Таблоїд називає Януковича-молодшого "успішним бізнесменом", "сином экс-прем'єра" і не згадує про санкції, накладені на нього у Чорногорії та в багатьох інших державах, повідомляє, що той познайомився з Вучеліч в минулому році на чорногорському узбережжі.

"Олександр влітку минулого року був у Чорногорії, де і зустрів Сораю через спільних друзів. Почали спілкуватися і у неформальній розмові прийшли до спільної справи. Олександр розповів, що є дозвіл на будівництво, і, що планує інвестувати в Чорногорії. Сорая йому сказала, що й вона вже деякий час має подібні плани", - сказав співрозмовник видання.

Сама Вучеліч відмовилася розкривати подробиці угоди з Януковичем-молодшим: "Я вам цю інформацію не можу ні підтвердити, ні спростувати".