В КМДА назвали січневі платіжки "ознайомчим варіантом"

У січні поточного року мешканці Києва отримали оновлені платіжні документи комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (КП ГІОЦ), що є ознайомчим варіантом, який надіслали помилково

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Міська влада звертає увагу киян, що в зазначених платіжках для сплати доступна поки лише частина послуг: утримання будинків і дворів, а також послуги Київводоканалу. Наголошую, що послуги Київенерго та Київгазу слід оплачувати за окремими рахунками, які надійдуть від цих виконавців послуг", - повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, зараз триває робота над створенням нового формату платіжки - єдиної квитанції, більш зручної і зрозумілої для мешканців.

"Квитанції, які отримали кияни в січні - ознайомчий варіант.  Щоб не виникло плутанини ми проведемо детальні роз’яснення та розмістимо оголошення на будинках", - зазначив Пантелеєв.

Також було наголошено, що повернення до єдиного платіжного документу забезпечить зручність і оперативність при оплаті комунальних і житлових послуг.