Київський програміст створив плагін, який ховає набридливі пости зі стрічки новин

Київський програміст створив плагін для Google Chrome, який ховає докучливі пости у стрічці новин соціальних мереж Facebook та VK

Про це повідомляє AIN.UA.

Коли в соцмережах з'являється вірусний інфопривід, то він захоплює всю призначену для користувача стрічку новин. Багато в такі моменти краще зовсім на заходити в Facebook, намагаючись захистити себе від потоку обговорення націоналізації ПриватБанку або нового президента США Дональда Трампа. Київський програміст Макс Фрай кілька разів точково вирішував цю проблему, виклавши кілька плагінів, які приховують пости, що заполонили стрічку в конкретній темі.

Він випустив плагін для Chrome, в яких користувачі можуть самостійно ввести слова, пости з якими вони не хочуть бачити в стрічці Facebook або ВКонтакте.

Фрай зробив новий плагін за один вечір на основі старих розробок, які ховали повідомлення про Трампа і ПриватБанк. Поточний продукт також показує, які теми блокують інші користувачі.

"Основна тема - дивитися те, що блокують користувачі. Їх стоп-слова будуть анонімно оброблятися, групуватися і розсилатися як поради. Натомість я отримаю картину того, що люди не хочуть бачити. По суті, можна побачити тренд або хайп , - пояснив розробник.