Перехресний допит доводить, що версія Пашинського правильна, - адвокат

Заяви екс-глави адміністрації Януковича Андрія Портнова про нібито доказ провини депутата Сергія Пашинського під час перехресного допиту є абсолютним фейком і засобом тиснути на думку громадськості

Про це заявив адвокат Пашинського Володимир Раков, коментуючи відповідні повідомлення в деяких ЗМІ, інформує LB.ua.

"Заяви про 100% доказ провини є абсолютною нісенітницею і нічого спільного з реальністю не мають. Навпаки, перехресний допит доводить, що саме наша версія є вірною, і в майбутньому має стати прецедентом, як реагувати на хуліганську поведінку зловмисників", - пояснив адвокат.

За його словами, допит ще триває і неясно, скільки годин сторони з'ясовуватимуть усі деталі інциденту на дорозі біля села Хлепча 31 грудня 2016 року.

Ми не те, що не маємо рішення суду з чітким вердиктом, хто був винен, а хто ні, у нас ще допити тривають - про яку доведену провину мого підопічного може йтися?" - наголосив Раков.

Окремо у своєму Facebook прокоментував версії Портнова і сам Пашинський.

"З подивом дізнався про цитування шанованим тиражним виданням "Українська правда" колишнього чиновника адміністрації Януковича і політичного втікача Андрія Портнова про мою начебто 100% вину під час інциденту 31 грудня. Є питання. Відколи особа, яка причетна до узурпації влади Януковичем, до законів 16 січня і яскрава "зірка" "політичних емігрантів Партії регіонів" у Москві стала адвокатом, прокурором і суддею в одній особі? Навіщо УП цитує кожну брехню, не маючи остаточного рішення суду?" - написав він.

Пашинський нагадав, що вже не раз повідомляв у себе на сторінці в Facebook та в коментарях журналістам, що відкритий до співпраці зі слідчим і регулярно ходить на допити.

Остаточну крапку щодо ситуації на дорозі до села Хлепча ставитиме суд і лише суд, а не близькі соратники Януковича, що осіли в Москві і бажають реваншу будь-якою ціною", - зазначив Пашинський.