Джонні Депп подав до суду на менеджерів за розкрадання $28 млн

Американський актор Джонні Депп подав до суду на своїх менеджерів, які за 17 років співпраці привласнили собі $28 млн, зароблених зіркою Голлівуду

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

За даними адвокатів Деппа, управлінці, які працювали з актором з 1999 по 2016 рік і допомагали йому у вирішенні фінансових та податкових питань, незаконно привласнили собі до $28 млн.

"Пан Депп є одним з найбільш затребуваних і високооплачуваних акторів у світі. Але він же є і жертвою грубого порушення правил поведінки з боку своїх менеджерів, які отримали десятки мільйонів доларів гонорару нібито на підставі усного договору, а насправді за його рахунок", - йдеться в заяві юристів.

За словами Джонні Деппа, крім розкрадання його грошового майна, менеджери також вели некоректну політику сплати податків і штрафів, оскільки в результаті їхніх дій були втрачені ще $5,6 млн. Також близько $10 млн Деппа менеджери перевели на рахунки третіх осіб без дозволу актора.

У 2016 році Депп змінив своїх помічників на нових, а також найняв адвокатів для з'ясування ступеня зловживання менеджерів своїм становищем.