На Житомирщині сталася кривава стрілянина: є загиблий, 6 поранено

У місті Олевськ на Житомирщині сталася масова перестрілка. Невідомі з пістолетами та гвинтівками відкрили вогонь по молодих людях, а також кинули у натовп гранату

Про це повідомив депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, інцидент стався в центрі Олевська в ніч з 15 на 16 січня. Група невідомих, що приїхали на місце події на трьох автомобілях, відкрила вогонь з автоматичної зброї по людях, які зібралися біля кафе.

"Картина вражає зухвалістю: близько 12-ї години ночі в центр Олевська приїхали щонайменше 3 автомобілі, серед яких мікроавтобус. З авто вибігли невідомі особи спортивної зовнішності, озброєні пістолетами та гвинтівками. Вони почали розстрілювати молодих хлопців, які перебували поблизу кав'ярні та парковки. Під час масового зіткнення хтось із приїжджих кинув у натовп гранату, як наслідок - багато молодих людей отримали поранення різного ступеня. Когось забрала швидка, хтось поїхав до лікарні з друзями або небайдужими людьми, інші – розбіглися та займаються самолікуванням", - написав Ніколайчук.

Внаслідок інциденту чимало людей зазнали поранень, один постраждалий помер у лікарні. Після вчинення нападу, за словами депутата, бандити посідали в авто та поїхали за межі міста.  У Житомирській області введено план "Сирена", а в Олевськ терміново направлений спецзагін поліції.

"На годиннику майже 5 ранку, до Олевська стягують додаткові сили. Місце розстрілу огороджене, там працюють слідчі ГУ Нацполіції Житомирської області. Щойно з Олевської ЦРЛ отримали інформацію про смерть одного з учасників розбірок", - уточнив депутат.

На місці інциденту зібралися десятки обурених, вони вимагають неупередженого розслідування страшного злочину.