Аваков влаштував у Києві екскурсію 27 сиротам з інтернату Маріуполя

16 січня на столичному вокзалі представники МВС, поліцейські та рятувальники зустріли 27 вихованців обласної загальноосвітньої школи-інтернату №2 міста Маріуполя

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Донецькі поліцейські і керівництво МВС підтримують дітей з Маріупольського інтернату. 

25 грудня, під час робочої поїздки в Донецьку область, глава МВС Арсен Аваков запросив дітей на зимові канікули до столиці.

Організатори підготували для юних гостей віком від 10 до 16 років насичену дводенну програму, багато сюрпризів і зустрічей.

Першим пунктом цієї програми був візит до українського Уряду, де вони поспілкувалися з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

"Я дуже радий цій зустрічі", – зазначив глава уряду, вітаючи юних гостей з Маріуполя.

Гройсман подякував очільнику МВС, колективу міністерства, а також наставникам дітей за цю ініціативу.

Схвильовані діти продекламували вірші. А потому, сповнені вражень від спілкування з урядовцями, вирушили на Софійську площу й погуляли біля головної ялинки країни. Було прийняте спеціальне рішенням, відповідно до якого ялинка буде закрита лише після того, як її відвідають вихованці Маріупольського інтернату.

Сьогодні хлопчики й дівчатка завітають до головного управління Нацполіції Києва, музею Держслужби з надзвичайних ситуацій та пожежної частини. Також на них чекає видовищне шоу у київському дельфінарії, квитки на яке дітям разом із іншими подарунками вручив прем'єр-міністр України.