Газета “День” їде до Сум із фотовиставкою

З 20 січня до 5 лютого у Сумах триватимуть Дні «Дня». 140 вибраних фоторобіт із «Сімейного альбому України» будуть розміщені в Сумській муніципальній галереї

Урочисте відкриття з участю авторів «Дня» відбудеться 20 січня о 17.00 у приміщенні муніципальної галереї за адресою: вул. Соборна, 27.

“Виставка газети «День» є знаковим проектом для Сумської міської галереї та для жителів нашого міста. Досвід 2013 року показав чудову співпрацю між нашими організаціями: така велика кількість відгуків, що пропустити й не відвідати виставку було неможливо, а це означає, що проект залишає по собі неабияке враження. Ця фотовиставка — життєва та щира, а зараз це дуже актуально для нас і саме цим мені дуже імпонує.

Фотовиставка «Дня» стає вже доброю традицією для Сумської міської галереї та її відвідувачів, так би мовити, визначним початком 2017 року. Я думаю, що проект не залишить нікого байдужим. Тому сподіваюся, що за три тижні якомога більше відвідувачів зможуть переглянути й отримати найщиріші, справжні емоції, залишити прекрасні відгуки і поділитися своїми враженнями з друзями, близькими, а може, і з нами”, - говорить директор Агенції промоції м. Суми Людмила ФЕСЕНКО.

Також 20 січня о 13.00 студенти й викладачі Сумського державного університету та всі охочі матимуть змогу поспілкуватися з авторами газети про «День» як якісну альтернативу й узяти участь у представленні останньої книжкової новинки із солідної Бібліотеки газети — історичного видання, присвяченого українсько-болгарським зв’язкам, «Сестра моя, Софія…». Місце зустрічі: конгрес-центр Сумського державного університету, в конференц-залі на другому поверсі (вул. Покровська, 9/1).

Гуманітарна ініціатива «Дні «Дня» в Сумах» відбудеться за підтримки Сумської обласної ради, Сумської міськради та Сумського державного університету. Начальник інформаційно-аналітичного відділу Сумської облради Лілія НАУМОВА пояснює: «Для тих, хто є поціновувачем друкованих видань, очевидно, що газета «День» — унікальна, не схожа на інші ЗМІ. Вона не заполітизована, ґрунтовно і всебічно висвітлює важливі процеси, що відбуваються в країні та світі”.

Проректор Сумського державного університету Олена КОРОЛЬ додає: «Ми надзвичайно раді, що 2017 рік розпочнеться з фотовиставки «Дня», з візиту «Дня» до університету, що наші студенти, викладачі, співробітники і всі жителі міста зможуть побачити те, що нас, українців, радувало, надихало, а що боліло і щемом пекло минулого 2016 року. Ми відчуваємо надзвичайну приємність, що минулого року Сумський державний університет став партнером 18-ї Міжнародної фотовиставки «Дня» і ми одностайно вирішили відзначити цінним подарунком роботу Олексія Палія «Кототерапія».