Поліцію Запоріжжя очолив проректор Дніпропетровського університету

Новим очільником головного управління Національної поліції у Запорізькій області став 35-річний дніпрянин Олег Золотоноша

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Золотоноша до цього працював першим проректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Він змінив на посаді Віктора Ольховського, який очолював органи внутрішніх справ у Запорізькій області з березня 2014 року і у жовтні минулого року подав у відставку за власним бажанням.

Золотоноша закінчив юридичну академію МВС України. У правоохоронних органах – з 2002 року. З 2002 по 2014 рік обіймав посаду оперуповноваженого, керівника відділу захисту бюджетних коштів, заступника керівника управління – керівника відділу боротьби зі злочинами у земельній сфері, заступника керівника управління – керівника відділу боротьби зі злочинами у бюджетній сфері, заступника керівника оперативно-аналітичного управління боротьби зі злочинами у базових галузях і сферах економіки департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС у Дніпропетровській області.

З червня 2014 року по листопад 2015 року очолював Управління протидії злочинності у сфері економіки Головного управління МВС у Дніпропетровській області. З листопада 2015 року був першим проректором Дніпровського державного університету внутрішніх справ.