У Міноборони розказали, де на Донбасі "найгарячіше"

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ немає

Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник, передає Еспресо.TV.

На Луганському напрямку майже всі ворожі обстріли припали на Станично-Луганський та Попаснянський райони. Як і в минулі дні, головною "гарячою точкою" залишається Троїцьке - вчора там відбулося п'ять короткотривалих мінометних обстрілів, а також низка дрібніших провокацій з боку терористів.

Усього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 19 ворожих обстрілів, зокрема шість - з важкого озброєння.

На Донецькому напрямку в авдіївській промзоні вчора було три великих перестрілки між силами АТО та противником - вранці, вдень та ввечері.

Кожна з них тривала дві години. Також окупанти здійснили потужні обстріли позицій українських військ у Зайцевому, Троїцькому Ясинуватського району та в Донецькому аеропорту. Важке озброєння противник не застосовував.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося дев'ять ворожих обстрілів.

На Маріупольському напрямку обстановка залишається незмінною. Вчора відбулося 33 ворожих обстріли, зокрема п'ять мінометних. Окупанти порушують режим тиші і вдень, і вночі. Основні гарячі точки - Красногорівка, Мар’їнка, Водяне і Широкине.