Я не просила робити з себе героя, поки сиділа у в'язниці, - Савченко

Народний депутат Надія Савченко відкинула звинувачення стосовно того, що вона порушила державну таємницю, оприлюднивши список полонених українців на Донбасі

Про це заявила народний депутат Надія Савченко під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони. 

Під час цього засідання, представники Комітету обговорювали можливість виключення Савченко з нього через те, що остання порушила законодавство у сфері державної таємниці, оприлюднивши списки полонених українців на Донбасі

Савченко зазначила, що наразі Мінський процес вже дуже довго не дає результатів, тим часом нардеп хотіла допомогти цьому процесу, зокрема з поверненням українських полонених. 

"Як би хто не критикував мої дії, закон я не порушувала, державну таємницю зберігати я вмію. Я не визнаю жодних звинувачень, якібули висунуті проти мене, у тому числі й щодо державної зради", - наголосила Савченко.

За словами нардепа, їй дуже соромно за присутніх на засіданні людей, які свого часу "піарилися на її імені та продовжують піаритися на іменах політв'язнів".

"Ви показали перші, що таке зрада, показали це прикладом на весь світ. Вам тепер повинно бути соромно не тільки перед українцями, але й перед усім тим світовим суспільством, Європарламентом за свою поведінку. Якщо ви говорите, що вас так легко обдурити, і дурили ви самі себе всі два роки, поки я сиділа, робили з мене зірку і героя, я цього не просила", - підсумувала Савченко.