У Львові з психлікарні втекла росіянка, яка облила кислотою жінку

Із Львівської психіатричної лікарні втекла росіянка Олена Яковлєва, яка утримувалась у лікувальному закладі за рішенням суду

Про це йдеться у повідомленні Zaxid.Net.

У середу, 18 січня, з Львівської психіатричної лікарні, що на вул. Кульпарківській, втекла Олена Яковлєва, яка перебувала у закладі на судово-психологічній експертизі. Це громадянка Росії, яка у вересні влаштувала дебош у Личаківському РАЦСі та облила кислотою одну з його працівниць.

Як зазначається, у червні жінка народила та покинула дитину у пологовому будинку, проте згодом повернулася з вимогою повернути дитину, а також жінка хотіла отримати свідоцтво про народження. Проте, на момент повернення жінки дитину вже передали у дитячий будинок.

Протягом двох днів ця жінка сиділа під пологовим і побила одну з його працівниць. У вересні 30-річна жінка прийшла до РАЦСу на вул. Зеленій, вимагаючи надати їй свідоцтво про народження дитини. Видати документ їй відмовились, оскільки вона покинула дитину у пологовому. Олена Яковлєва побила вікна у приміщенні РАЦСу, а також облила кислотою одну з його працівниць.