Депутати просять НАЗК перевірити "канікули" Ляшка в Таїланді

Депутати з різних парламентських фракцій звернулися до Національного агентства з питання запобігання корупції з проханням провести перевірку відпочинку в Таїланді народного депутата Олега Ляшка

Про це повідомляє прес-служба Нацагентства.

"У депутатському зверненні йдеться про опубліковані на одному з інтернет-ресурсів авіаквитки, придбані нардепом Олегом Ляшком та його супутником, загальна вартість яких в обидва напрямки на одну особу перевищує граничний розмір придбання майна, інформація про яке має бути внесена до Реєстру декларацій", - йдеться в заяві НАЗК.

При цьому в Нацагентстві відзначається, що в разі придбання авіаквитків на суму понад 100 тисяч гривень депутат зобов'язаний був в 10-денний термін з моменту їхньої купівлі письмово повідомити про це Національне агентство з подальшим внесенням цієї інформації до Реєстру декларацій.

"Станом на 13 січня 2017 року повідомлення про істотні зміни в майновому стані народного депутата України Олега Ляшка відсутні, що може свідчити про порушення закону України" Про запобігання корупції", - йдеться у зверненні депутатів.

Раніше ЗМІ повідомляли, що 2 січня лідер Радикальної Партії Олег Ляшко полетів на відпочинок до Таїланду. За його словами, відпочинок в Таїланді йому обійшовся в 30 доларів на добу.