Рішення про продовження ліцензії "Радио Вести" буде непростим, - Нацрада

Голова Нацради з питань телебачення та радіомовлення Юрій Артеменко очікує, що рішення з продовження ліцензії на мовлення "Радио Вести", термін дії якої закінчується в лютому, буде непростим

Про це він розповів в інтерв'ю ЛІГА.net.

"Справа не в тих журналістах, які там мовлять. Я слухаю, мені подобається. Але, перепрошую, Клименко (Олександр Клименко – екс-міністр доходів і зборів. – ред.) виступає, у нас є інформація про те, як топ-менеджери їздять до нього доповідати", – зазначив голова Нацради.

З його слів, керівництво радіостанції приходило в Нацраду зі своїм власником – Тетяною Александровою, якій колишній власник Ігор Гужва продав свою частку.

"Ми запитали, звідки у неї гроші. Відповідь – у неї було дві машини, які вона здавала в оренду, бо вона взяла кредит і купила "Вести". Але де вона взяла кредит, як їй вдалося отримати позику тоді, коли кредитів нікому не давали, і скільки коштує "Радио Вести", вона відповісти не змогла. Вона стверджує, що купила "Вести" у Ігоря Гужви. Але весь медіаринок прекрасно знає Гужву, у нього таких грошей ніколи не було, він завжди був найманим менеджером", – розповів Артеменко.