Повернення Криму та Донбасу. "Про політику" о 20:00

Вмикайте програму "Про політику" з Сергієм Руденком о 20:00

Петро Порошенко обіцяє не допустити дострокових парламентських виборів та, як він заявив, "суперечок всередині команди". Тим часом, з його фракції виходить народний депутат Юрій Бублик, звинувативши владу в корупції. СБУ попереджає замах на народного депутата Антона Геращенка, а секретар РНБО Олександр Турчинов на цьому тлі наголосив на переході російських спецслужб "до організації терористичної діяльності на території України". Як повернути Крим та Донбас у нинішній політичній ситуації? Про все це Сергій Руденко говоритиме з політтехнологом Олексієм Голобуцьким та політичним експертом Володимиром Цибульком.

До участі у розмові також запрошені наші шановні телеглядачі — телефонуйте до студії (044-333-49-53) та ставте запитання гостям.

Користувачі смартфонів візьмуть участь в опитуваннях у мобільному додатку "Еспресо". Ви також можете проголосувати і тут, на нашому сайті і у прямому ефірі за безкоштовними номерами. Сьогодні ми запитуємо вас:  "Чи вдасться Порошенку повернути кордон без виборів на Донбасі?". Варіанти відповідей: "Так/Ні".

Дочекайтеся "Про політику" о 20:00!