Співпраця оточення Трампа з екс-владою України - це гірше, ніж підтримка Росії, - Княжицький

В оточенні президента США Дональда Трампа є дуже багато людей, які співпрацювали з колишньою владою України, і тут є небезпек набагато більше, ніж в підтримці Росії

Про це повідомив народний депутат від фракції "Народний фронт", голова комітету ВР з питань культури та духовності Микола Княжицький у ефірі "5 каналу", передає Еспресо.TV.

"В оточенні Трампа є дуже багато людей, які справді співпрацювали в Україні з колишньою владою, і тут я бачу небезпек набагато більше, ніж небезпек, наприклад, в підтримці Росії. Пол Манафорт - в першу чергу він. Він мав тісні зв'язки з Льовочкіним, Клюєвим, з багатьма іншими очільниками Партії регіонів, які так, чи інакше з ним співпрацювали. З одного боку і в цьому є плюс, бо він дуже добре знає нашу країну, але тут є небезпека в тому, що наші колишні посадовці, які були з ним в стосунках, будуть це використовувати для послаблення України", - сказав він.

Княжицький наголосив, що Трамп навіть коли захоче налагодити відносини із Путіним, буде очікувати, що Росія буде грати за певними правилами.

"Щодо небезпеки російської, я її не дуже бачу, тому, що Путін в своїй політичній риториці і діях є шулером і Трамп, навіть який може й хоче налагодити стосунки із Путіним, буде очікувати, що Росія буде грати за певними правилами, а все, що робить Росія - це гра поза правилами, це обман своїх партнерів. Я думаю, що такі люди як Трамп будуть на це дуже різко реагувати", - наголосив він.