Стали відомі 10 головних претендентів на посаду голови Нацполіції

Комісія з відбору конкурсу на посаду очільника Нацполіції назвала імена 10 головних претендентів на перемогу

Про це під час брифінгу щодо конкурсу заявив директор Харківської правозахисної групи, член комісії з відбору глави Нацполіції Євген Захаров, повідомляє Еспресо.TV.

Він зазначив, що експерти допустили до етапу тестування, яке відбулося 24 січня, 46 претендентів, втім троє з них не з'явилися. Тест включав у себе завдання, які дозволяють оцінити здатність кандидатів мислити логічно, абстрактно та вербально та включав у себе 60 запитань. В результаті до наступного етапу конкурсу, який передбачає інтерв'ю, пройшли 10 людей.

"Це Аброськін В'ячеслав Васильйович (начальник ГУ Нацполіції у Донецькій області), Антоненко Леонід Васильйович (депутат Київради), Берладін Олександр Анатолійович (заступник начальника юридичної служби ТОВ "Промтоварний ринок"), Бушуєв Костянтин Володимирович (заступник голови Національної поліції), Вишневський Андрій Володимирович (директор Центру безкоштовної правової допомоги), Гиренко Вадим В'ячеславович (перший заступник начальника Київської міської прокуратури №6), Головін Дмитро Валерійович (начальник ГУ Нацполіції в Одеській області), Князєв Сергій Миколайович (начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції), Людкевич Станіслав Генріхович (гендиректор "Інвестиційна група Інеко"), Шевчук Олексій Анатолійович (адвокат)", - наголосив Захаров.