У Грузії розповіли, коли відновлять дипвідносини з Росією

Грузія не буде відновлювати дипломатичні відносини з Росією до початку врегулювання конфліктів і розв'язання проблем окупованих територій

Про це заявив  представник прем'єр-міністра Грузії у справах врегулювання відносин з Росією Зураб Абашидзе, повідомляє видання "Грузия-Online".

Він прокоментував інформацію стосовно того, що напередодні російські ЗМІ, спираючись на його слова, написали, що Грузія готова почати переговори про відновлення дипвідносин. Він зазначив, що журналісти правильно навели його слова, проте в загальному контексті написали щось абсолютно інше.

"Я відповів на кілька запитань російської газети "Известия". Що стосується питань відновлення дипломатичних відносин, я сказав їм, що на цьому етапі це не розглядається і торгуватися з цього питання ми не збираємося. Це питання може стати на порядок денний тільки у тому разі, якщо почнеться врегулювання проблем Абхазії і Цхінвальського регіону і буде досягнутий серйозний прогрес. Жодних змін у цій позиції Грузії немає і це питання на наступній зустрічі Абашидзе-Карасін не розглядається", - наголосив Абашидзе.